Askå Tekniske AS

Her er ingen oppdrag for små...

Her ved Askå Tekniske konstruerer og produserer vi høykvalitets produkter innen stanseverktøy, jigger og fixturer. Kundene våre får profesjonell hjelp til utvikling og produksjon av ulike stanseverktøy. En god jobb blir enda bedre, sikrere og kanskje til og med morsommere å utføre når man har det rette verktøyet.

Hos Askå lytter vi til våre kunder og lar deres synspunkter ligge til grunn for utviklingen av verktøyene. Vi finner frem til løsninger på spesialmaskiner med tilhørende komponenter, og renoverer og oppgraderer eksisterende produksjonsutstyr. Vi tilbyr også overhaling av ødelagte og nedslitte verktøydeler. Som kunde hos oss er du sikret rask levering av reservedeler, da vi oppbevarer DAK - dokumentasjon på verktøydelene.
Ingen oppdrag er for små. Vi utfører oppdrag etter dine behov. Ta kontakt med oss, for en nærmere samtale. Vi gjør jobben for deg!

Om bedriften

Askå har siden etableringen i 1968 primært utviklet og produsert ulike typer verktøy innenfor konvensjonell stansing til større industriforetak i Norge og Sverige. Kundemassen består hovedsaklig av produsenter innenfor sektorene hvitevarer, radio & TV, telekommunikasjon, bestikkprodusenter, sterkstrømskomponenter og bilindustri. Foruten produksjon av nye verktøy utfører vi også mange oppdrag innen renovering og oppgradering av eksisterende produksjonsutstyr.

Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi også løsninger innenfor spesialmaskiner og komponenter til disse. Det være seg nyutvikling eller overhaling/reperasjon av eksisterende utstyr.

Bedriftens verksted og konstruksjonskontor ligger lokalisert i Halden ca. 90 minutters bilreise fra Oslo. Kort avstand til grenseovergangene mot Sverige ved Svinesund (E6) og Ørje (E18).